Belastingzaken auto importeren

Belastingzaken auto importeren

Wanneer je een mooie auto in het buitenland gezien hebt en deze graag wilt importeren, doe je goed aan om je te verdiepen in de belastingzaken. Je zult namelijk een aantal dingen moeten regelen om een auto legaal naar Nederland te kunnen importeren. In dit artikel lees je er meer over.

Invoerrechten betalen

Wanneer je een nieuwe auto naar Nederland importeert, ook wanneer deze afkomstig is uit een Europees land, zal je invoerrechten moeten betalen. De hoogte van de invoerrechten kunnen nogal verschillen. Op de website van de belastingdienst kun je hier meer informatie over inwinnen. Gelukkig wordt op een aantal auto’s geen belasting geheven, waardoor je deze zonder invoerrechten kunt invoeren. Vaak is dit het geval bij oldtimers. Breng een bezoek aan de website van de belastingdienst voor informatie dat up-to-date is.

Waar moet je bij het importeren van een auto aan denken?

Wanneer je een auto gaat importeren zal je aan verschillende dingen moeten denken. Er zijn mensen die graag een auto willen importeren, maar uiteindelijk af haken omdat ze het gevoel hebben veel te moeten regelen. Daarom is het wellicht beter om een autobedrijf in te huren dat een importservice aanbiedt. Met deze service wordt het een stuk eenvoudiger om een auto te importeren. Sterker nog, je geeft aan welke auto je graag wilt importeren en de rest wordt voor je geregeld.

Ben je op zoek naar een bedrijf dat alle zorgen uit handen kan nemen en jou het importeren van een auto eenvoudig maakt? Breng dan een bezoek aan de importservice van Okaysion.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *